Gratis verzending vanaf €50

About

Hey!

studio heyday is een duurzame, creatieve lifestyle shop waarin de krachten van 2 ondernemers gebundeld worden. De 2 gezichten achter studio heyday zijn Anneleen Meurs en Nicky Janse. Ze zijn elkaars soulmates en droomden al jaren van een zaak samen.

Anneleen is een spontane, goedlachse entertainer. Ze houdt van al wat het leven mooi maakt: fashion, beauty & design. Als Anneleen haar tanden ergens inzet, laat ze niet meer los. Ze stampte 5 jaar geleden haar eigen dansschool uit de grond en wil nu met studio heyday graag haar andere grote droom waarmaken: nl. een shop openen, waarin persoonlijkheid, kwaliteit en stijl centraal staan.

Nicky, en tevens de man van Anneleen, is een creatieve duizendpoot die zeer perfectionistisch is. Van schilderen tot 3D-printen en grafische vormgeving, Nicky is graag creatief bezig! Een echte levensgenieter, die het leven door een optimistische bril bekijkt. Nicky is in tegenstelling tot Anneleen eerder kalm en soms wat verlegen maar samen vormen ze een team met een enorme passie voor hun gemeenschappelijk doel, nl. studio heyday.

Samen willen ze de zaken die hun leven mooi maken delen met het grote publiek. Dit zal gaan van de meest zorgvuldig uitgekozen fashionitems tot zelfgemaakte designopbjecten en yummie-foods!