Gratis verzending vanaf €50

Over ons

Hey!

studio heyday is een online shop voor prachtige zielen die houden van mooie, natuurlijke producten. Wij zijn Anneleen Meurs en Nicky Janse en willen met onze selectie producten een impuls geven aan iedereen die meer vanuit zijn intuïtie wil leven.

Anneleen is een spontane, goedlachse entertainer. Ze houdt van al wat het leven mooi maakt en is mama van Vivi-Lou. Ze is een échte weegschaal. Als Anneleen haar tanden ergens inzet, laat ze niet meer los. Ze is ondertussen al 6 jaar trotse eigenaar van haar dansschool en is de laatste jaren enorm bezig met zelfontwikkeling- en bewustzijn. Studio heyday ligt dan ook in het verlengde van deze persoonlijke ontwikkeling. Ze wil anderen graag laten meeproeven van de zaken die haar interesseren.

Nicky, en tevens de man van Anneleen, is een creatieve duizendpoot en trotse, zorgzame vader. Nicky is een vis en draagt dit waterteken met trots. Van schilderen tot 3D-printen en grafische vormgeving, Nicky is graag creatief bezig! Een echte levensgenieter, die het leven door een optimistische bril bekijkt. Nicky is in tegenstelling tot Anneleen eerder kalm en soms wat verlegen maar samen vormen ze een dream team.