Workshops

studio heyday workshops

Ontdek hier onze inspirerende en verbindende workshops.

24 april - 11 mei - 21 mei - 1 juni

Inleiding in Tarot

Ben jij gefascineerd door de wereld van de Tarot en wil jij graag kennis maken met de mogelijkheden dan is deze workshop iets voor jou.

Gespreid over twee volle dagen en twee avonden neem ik jullie mee op het pad van de zot. Wist je dat Tarot het verhaal is van onze eigen realisatie als mens, het werpt een blik op diverse archetypes en levenslessen. Met behulp van de Tarot kan jij inzicht krijgen in welke thema’s er spelen in je leven.

24 april 2022 - 10u-17u - Grote Arcana (lunch inbegrepen)
11 mei 2022 - 18u30-22u00 - Terugkom- en oefenmoment
21 mei 2022 - 10u-17u - Kleine Arcana (lunch inbegrepen)
1 juni 2022 - 18u30-22u00 - Terugkom- en oefenmoment

Prijs exclusief tarot deck: €375
Prijs inclusief tarot deck: €380
Max 8 personen.

Woensdag 13 april

Kaarsen workshop

Maak je eigen ecologische edelsteen en bloesemremedie kaars.

Inbegrepen:

  • 1 grote kaars die je volledig zelf onder begeleiding mag maken (met een edelsteen en een bloesemremedie)
  • 1 kleine gekleurde geurkaars
  • 5 gekleurde geur thee lichtjes

18u30 - 21u30
PRIJS:
€95
ADRES: Struikstraat 5, 3460 Assent
Max 8 personen.

Zaterdag 30 april

Opstellingsdag

Maakt het concept van opstellingen jou nieuwsgierig en vraag je je af wat dit eigenlijk is? Dan is deze belevingsdag iets voor jou! We gaan een hele dag aan de slag binnen het veld van de opstellingen.

Wat is een opstelling?
Opstellingen is een wijze om naar verschillende facetten in je leven te kijken, zodat je meer zicht krijgt op je eigen functioneren. Vele omschrijven het als een magische onverklaarbare ervaring. Je dient dit te ervaren om het te begrijpen.

Het is een methodiek waarbij we binnen een veld (de fysieke ruimte) een vraag gesteld door de vraagsteller (lot bepaald) gaan opstellen. De facilitator (Jill) zal binnen het veld verschillende representanten (de aanwezigen) uitnodigen om het antwoord op de vraag te formuleren, dit via beeld, klank, handelingen, fysieke gewaarwordingen… zo spreekt het veld via de representanten en vertaald de facilitator. Vele omschrijven de ervaring als niet uit te leggen met woorden.

Zit je dus met een vraag, eender welke vraag, dan kan je via een opstellingsveld antwoord krijgen en indien gewenst ook een oplossing. Elke vraag waar je mee zit kunnen we via het veld bekijken, enige voorwaarde is dat je enkel een vraag kan stellen die betrekking heeft tot je zelf of tot iets in relatie met jezelf.

Wat mag je verwachten?
De dag zelf lichten we het verloop nog even toe.

  • Invoelende oefeningen
  • De kans om meerdere opstellingen te ervaren en/of een opstellingsvraag te stellen
  • Lichte en gezonde lunch + drank

Als voorbereiding gaan we exploreren met een invoelende oefening en nadien zal er tijd zijn voor meerdere opstellingen, weet dat een opstelling zowel voor de vraagsteller als de representant iets brengt. Het is niet zomaar dat je voor een bepaalde rol wordt uitgekozen en misschien ging jouw vraag net wel over datgene dat je representeert.  Kortom het is een bijzondere, unieke ervaring waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt en ieder met een waardevolle beleving terug naar huis gaat.

Thuis kan je al gaan kijken naar welke vraag je eventueel zou willen stellen, ben je niet zeker; geen probleem de dag zelf kunnen we steeds een vraag bepalen indien gewenst. Houd de vraag steeds zo concreet mogelijk en geef geen rand informatie, dat werkt het beste.

Voor deze belevingsdag is er geen specifieke ervaring vereist gewoon openheid wordt gewaardeerd.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden.

Jill Vernelen
Novam Vitam

10u - 17u
PRIJS:
€140
ADRES: Struikstraat 5, 3460 Assent

Schrijf je hier in voor onze workshops!

Na inschrijving ontvang je binnen de 3 werkdagen een bevestigingsmail van ons met de verdere info.